Gratis verzending, ook bij aanbiedingen!

Snelle levering! Levertijd 1-2 werkdagen

Niet goed? Geld terug garantie!

Achteraf betalen met Klarna

Over ons

Bij GDLF® is onze missie eenvoudig: we streven ernaar de eeuwenoude traditie van handmatige glasbewerking te behouden en te koesteren. In een tijd waarin machines en massaproductie de norm zijn geworden, werken we aan het in stand houden van de kunst van met de hand gemaakt kristalwerk.

Onze missie begint met het geloof dat ware schoonheid en vakmanschap niet kunnen worden vervangen door machines. We hechten waarde aan het behoud van traditionele technieken en het ondersteunen van lokale ambachtslieden in hun werk. Ons atelier in Italië is niet alleen een werkplaats, maar ook schatkamer van cultureel erfgoed, waar de geest van de ambachtelijke kunst levend blijft.

Wanneer je een product van GDLF kiest, kies je niet alleen voor kwaliteit, maar draag je ook bij aan het behoud van een kostbare traditie. Onze missie is om deze erfenis in stand te houden, zodat de kunst van handmatige glasbewerking nog vele generaties lang kan schitteren en de klant kan blijven genieten van handgemaakte kristallen glazen & karaffen!

Gratis verzending
Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
100% Tevredenheidsgarantie
Beoordeeld met een 8.9 ⭐⭐⭐⭐⭐ (330+) reviews